Zonnepanelen Malle

Ontdek Malle's voorkeurspartner voor zonnepanelen: Elco Solar

Welkom bij Elco Solar, toonaangevende zonnepanelen installateur. Wij leveren steeds top zonnepanelen in en rondom Malle. Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en focus op klanttevredenheid, zijn we er trots op om jouw betrouwbare partner te zijn in de overgang naar duurzame energie.

De cijfers liegen niet: rendement van zonnepanelen

Laten we de cijfers voor zich laten spreken. Met de huidige technologie is het rendement van zonnepanelen indrukwekkender dan ooit. De gemiddelde besparing op uw energierekening kan oplopen tot 60%, afhankelijk van uw verbruik en de hoeveelheid zonlicht.

Nog opmerkelijker is het feit dat de terugverdientijd van zonnepanelen nu gemiddeld tussen de 4 en 6 jaar ligt. Met een levensduur van minimaal 25 jaar betekent dit dat u na de terugverdienperiode nog minstens 20 jaar van gratis stroom kunt genieten.

Onthou ook dat de nettarieven voor stroom volgend jaar terug duurder zullen zijn.

zonnepanelen Malle
zonnepanelen laten installeren Malle

Waarom kiezen voor Elco Solar?

Ervaar de persoonlijke aanpak van Ronny

Wij geloven sterk in het belang van een persoonlijke aanpak. Daarom wordt elke klant bij ons behandeld als een uniek individu. De zaakvoerder Ronny Cop staat klaar om je te begeleiden doorheen het hele proces, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke installatie en verder.

Ronny zorgt ervoor dat jouw ervaring met Elco Solar vlot en zorgeloos verloopt. Of je nu vragen hebt over zonnepanelen, advies nodig hebt over het ontwerp van jouw installatie of hulp wilt bij het kiezen van het juiste systeem, Ronny staat altijd voor je klaar om te helpen.

Bij Elco Solar zijn we meer dan alleen een installatiebedrijf; we zijn jouw partner in duurzame energie. De zaakvoerder Ronny Cop staat hierbij garant voor een persoonlijke benadering die verder gaat dan de installatie van zonnepanelen alleen.

zonnepaneel installatie in aalst
Ben je benieuwd of zonnepanelen een goede investering zijn voor jou?

Wij helpen u graag besparen! Aarzel niet om ons te contacteren

De voordelen van zonnepanelen met ElcoSolar

Besparing op energiekosten

Zonnepanelen helpen jouw energierekening te verlagen door gratis elektriciteit op te wekken.

Snelle terugverdientijd

De terugverdientijd van zonnepanelen ligt nu gemiddeld tussen de 4 en 6 jaar ligt.

Verhoogde woningwaarde

Een zonnepaneleninstallatie verhoogt de waarde van jouw huis.
Maak de overstap naar duurzame energie

Wij geloven in de kracht van zonne-energie. Als jouw betrouwbare partner voor de regio Malle helpen we je graag bij het realiseren van jouw duurzame energiedoelen.

Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe zonnepanelen van Elco Solar jouw huis of bedrijf transformeren.

Pieter Tansens
Pieter Tansens
2023-12-08
De eigenaar van dit bedrijf is een echte vakman. Hij is enorm begaan met het project en denkt pro-actief mee met de klant. Indien er opmerkingen, aanpassingen aan de huidige installatie moeten gebeuren, helpt de firma u verder uit de nood. De afspraken en planning komt hij tevens altijd correct na. Daarom indien een zonnepaneleninstallatie een vlotte en prijs-kwaliteitsuitvoering dienen te worden, dan ben je hier aan het juiste adres! Veel lof voor Elco solar en het ganse team!
Lieven Van Crombrugge
Lieven Van Crombrugge
2023-07-10
Ik raad deze firma aan iedereen aan. Zeer professionele firma, fijne samenwerking.
Liesbet Valkenborgs
Liesbet Valkenborgs
2023-06-28
Komt afspraken correct na, installeert kwalitateit en communiceert eerlijk. Ik had een goede samenwerking met Elco Solar.
Maarten Vanbergen
Maarten Vanbergen
2023-06-28
Bart De Ridder
Bart De Ridder
2023-06-28
Top persoon. Zeer correct. Kent zijn vak. Zeer grote aanrader voor uw plaatsing.
wimpieke007
wimpieke007
2023-06-22
Zeer goede service Kennen zeker hun vak en zijn zeer correct Een grote aanrader